T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Halit Uygur İlkokulu

Halit Uygur İlkokulu

Telefon
0212 579 01 15
Belgegeçer
0212 579 55 66
WEB
https://halituygurilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Sultan Murat Mahallesi Emsal Sokak No 7 KÜÇÜKÇEKMECE İSTANBUL
Vizyon
Okulumuzda Eğitim - Öğretim görmeyi, tüm öğrencileri için ayrıcalık haline dönüştürmek, mutlu ve sağlıklı bireyler yetiştiren, Toplam Kalite Yönetimi anlayışını kurum kültürü olarak benimsemiş, tüm paydaşlarıyla uyumlu bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler, birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki… Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki… Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Var olan imkanlarımız ile inanarak ve çalışarak bu hedefimize varmak için bugüne kadar çaba gösterdik ve bundan sonra da çabalarımıza devam edeceğiz.
Başarılar
Erasmus+ K1 Projesi kapsamında İstanbul´da 3., Türkiye Genelinde 88.Olduk SGK Resim Yarışması Kapsamında İstanbul 1. ve 4. lük Derecesi Alınmıştır.
Öğretmen :42
Öğrenci :1072
Derslik :28
Konferans Salonu :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :977
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
09:00/14:25
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
METROBÜS,MİNİBÜS,OTOBÜS
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Sultan Murat Mah. Emsal Sokak No:7 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
1 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır