May

Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında, öğrencilerimizin aileleri ile birlikte kitap okuma saati...

OKUL AİLE BİRLİĞİ

KANSER HAFTASI

Afişini Tasarla

ÇALIŞMA PLANI

TANITIM İÇERİĞİ

Ara

BELEDİYEDEN GELEN UZMAN PERSONELLERDEN OLUŞAN ARAMA KURTARMA EKİBİ TARAFINDAN TEMEL AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ DEPREM VE TAHLİYE TATBİKATINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle andık, Cumhuriyet Bayramımızı öğretmen,öğrenci ve velilerimiz ile coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuzda yürütülen Eko Okullar Projesi "Doğayla Bütünleşme" etkinliği kapsamında öğrencilerimiz Belgrad Ormanına gitmiş, burada halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar oyunlar oynamış, doğa yürüyüşü ve piknik yapmışlardır.

Ekm

Okulumuzda yürütülen Veli Akademileri Projesi kapsamında Küçükçekmece Belediyesi BAYAMER personeli Uzm. Psikolog Sema BALIK OKUTAN tarafından velilerimize "Teknoloji Bağımlılığı-Bağımlılıktan Korunma" konulu seminer verilmiştir. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Eko-Okullar Projesi kapsamında "Ayın En Temiz Sınıfı" 1-D sınıfı seçilmiştir. Sınıf öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

3-G Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte Eko-Okullar Projesi kapsamında Kağıthane Belediyesi El Yapımı Kağıt Atölyesine gitmiş, atık kağıtlardan yeni kağıt üretmişlerdir.

Ekm

3-E Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte Eko-Okullar Projesi kapsamında Kağıthane Belediyesi El Yapımı Kağıt Atölyesine gitmiş, atık kağıtlardan yeni kağıt üretmişlerdir.

Ekm

4/A sınıfı öğrencileri Cennet Kültür Merkezi Bilgievi ziyaretini gerçekleştirmiş, Zeka Oyunları, Dinamik Beyinler ve Bilişim-Kodlama Atölyesinde etkinliklere katılmıştır.