Ara

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Arzu KURT ve Hülya ÇINAR tarafından tüm sınıflara 26-30 Kasım 2018 tarihi arasında "Akran Zorbalığı" konulu seminer verilmiştir.

Ara

Eko-Okullar projesi kapsamında Eko Tim öğrencilere sınıflardaki atık kağıtların geri dönüşüme gitmesi için Atık Kağıt kutularını sınıflara dağıttılar. Sınıflarda öğrenciler Atık Kağıt Geridönüşümü ile ilgili bilgilendirdi.

Kas

Okulumuzda görev yapan Rehber Öğretmen Arzu KURT tarafından 08 Kasım 2018 tarihinde okulumuz konferans salonunda öğrenci velilerine “Anne-Baba Tutumları- Aile içi İletişim” konusunda seminer verilmiştir. Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Küçükçekmece Göl kenarında 8 Mayıs 2018 tarihinde Küçükçekmece okullarının katılımıyla düzenlenecek olan RESİM ŞENLİĞİ  için provamızı 25.04.2018 tarihinde okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.